2022. június 6., hétfő

A pécsi maffia hálójában 18+

 

Dráma

18+ 

A pécsi romák egymást nevezve maffia tagoknak, egymás közötti trágár, obszcén és sértő szavait tartalmazza ez az írás, melyet különböző sérelmek után küldtek nyilvánosan egymásnak! 

Az üzenetváltás eredeti nyelvezetben lett közölve a hitelesség miatt. 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


A pécsi maffia hálójában

Kis Kuszi:

Ezt a videót osszátok meg.

Gyertek, gyertek! Kis Kuszi vagyok Pécsről! Itt vagyok a Széchenyi téren!

Osszátok ezt a lájvot! Itt van a Papa a testvérem!

Másik ffi közbe szól:

Amelyiknek problémája van, verje be. Gyertek, gyertek! Gyertek, gyertek! Osszátok ezt a videót!

Kis Kuszi:

Na, itten ez a helyzet, hogy a Csecsemő nem jól viselkedett, rossz helyen tapogatózott. Szemtelen volt nagyon. Máma le szeretnék vele verekedni, hivatalosan, sportszerűen megbeszéljük vele az időpontot és le szeretnék vele verekedni.- ( Jelentette ki komor fenyegető arccal). Vagy velem verekszik, vagy a Dagóval. Máma meg kell, történjen, eldöntheti, hogy asszony vagy ember. Máma verekednie kell!  (Folytatta rezzenéstelen arccal). Hivatalosan, Rendőrség nincs! Kettőnk közt megbeszéljük a dolgokat. Hivatalosan le kell máma nyomnia velem vagy a Dagóval, választása van. A Dudus lesz a bíró. (Próbálta a verekedést fair játszmának igazolni).

Társaság: Kuncog, Kis Kuszit előre győztesként ünnepelve egyhangúan.

Papa: (Napszemüvegben és kék orvosi maszkkal a nyakában. A pandémia miatti első terasznyitáskor):

Ez itt a való világ. Gyertek itt a Dagó testvérünk, itt van! Belenyúl, rosszul adja elő a dolgot az országban, nem minden arany, ami fénylik gyerekek. Itt a Dagó csinálta meg a nevet! Itt elsősorban a Dudus, Matyika testvéreim és a Józsi a régi, akinek az asszonyát régen elvitte szemtelenül. Belenyúl! Neked is legyen szavad - (szólt a kihívóra). Szemtelen volt a feleségemmel meg más levesébe is belenyúlt- (A háttérben zajló dolgokról beszélt).

Kis Kuszi: Az igazságért állok, itt Máma le szeretnék vele verekedni mindenképp! - (Jobb ököl fenyegetően a levegőben)

Egy másik ffi a társaságból (Idegesen szólt közbe):

Bármelyiketekkel egy az egybe a városba csicskák! Büdös csicskák- (Folytatta egyre idegesebben)!

Pincérnő:

Na, jó, helló, helló ennyi… („-Zárszó” erőtlen utasítása hangzott a háttérből.- (Miközben a kihívó arca nem ezt mutatta). Tisztelettel, türelmesen, és félve hallgatta végig a be-beszóló tagok üzengetéseit élőadásban).

Kis Kuszi:

Máma mindenféleképpen verekedni akarok (változtatott a hangnemén, szeretnék-ből- akarok-ra). Mindegy hogy, hol. Bárhol egy ringet kihúzunk mi és nincs rendőrség! Magunk között megbeszéljük. Vagy velem, vagy a Dagóval le kell, verekedjen! Lesz bíró! A Dudus lesz az én bíróm, a Dagónak meg a Józsi.

Újabb tag csatlakozott a hozzászólásával:

-Csiklód van Mó?

Kis Kuszi:

Sportszerűen lesz levezetve a meccs. Nincs rendőrség. Félretettük a rendőröket. Nem rendőrőzünk. Sportszerűen lesz a meccs velem vagy a Dagóval. 

Az előző ffi tag újra szól:

Meg más is ellesz intézve!

Kis Kuszi:

Aki mond, valamit kimond a száján vállalja fel! Legyen ember, aki akar, jöhet.

Pincérnő:

Csendesebben,(Szólt rá a kb. tíz férfiből álló csoportra, akik egy belvárosi teraszos helyiségben félelem keltően viselkedtek).

Kis Kuszi:

Jó, pihenjél! (Szólt rá a fiatal pincérnőre lekezelően, választ és vitát nem tűrve). A Csecsemő le kell, verekedjen máma velem vagy a Dagóval.

 

Dagó: (Piros póló, felnyírt haj)

Na, innentől kezdve a városba ide álltunka Papa mellé. Akinek problémája van, engem föl lehet hívni Messengeren, telefonon lájvon a számomat. Lehet jelentkezni! Náker lehet jelentkezni akárki, lehet, nincs rendőrőzés. Akárkivel félremegyek akárhol. Jónival odamegyek, ő megtartja meccset. Nincsen semmiféle szerszám. Ha meg a másikat válasszátok, hogy tömegezés, vagy itten a társaságból akárkit sérelem ér. Náker- (szól ki a többieknek). Nem akarom, hogy inzultálás vagy konfliktus legyen vagy utána ebből a társaságból valakinek. Emberkednek akkor, így fogunk megjelenni mind. (Bicepszet behajlítva, ráfeszítve, tetovált kopasz, napszemüveges, kigyúrt sittes arcok egy körbe felállva jelképezték az összefogást).

Egy újabb tag szólt:

Itt vagyunk az egészen mi is. Itt vagyunk páran. Kaptok az üveggel.

Dagó:

Akkor innentől kezdve mi is száz emberrel fölvonulunk, mint eddig is és meg fogjuk mutatni akkor, hogy itt a városban mindenki tudja, hol a helye. Nagyon el vannak tévedve az emberek. Nagyon nagy dumákat engednek. A szavaknak súlya van! Itt föl kell vállalni aztat, a tetteket, az embereket, akiket be akartatok rakni a börtönökbe. Verekedni kell akkor, meg kell mutatni, hogy innentől kezdve. Most lehet bemenni akkor nyugodtan a rendőrségre. Mentsd le a felvételt, amit akarsz, nem érdekel. Fair bokszra lett hívva, sportszerűen. Itt a Dudus, Itt a Jóni itt a Vókányi Matyika, a Papa. Itt van mindenki. Itt vagyunk, ha kell százan. Most mondom innentől kezdve nincs rafináltkodás. Lehet összeszervezkedni. Lehet izélni. Lehet rendőrőzni. Innentől kezdve nincsen engedve az egész. - Papa a mai naptól, hogy ha problémád van, itt vagyunk mögötted. Fordult Papához Dagó és a támogatásról biztosította a szavaival. A tagok többen is élő videó üzenetben posztolták a tíz percnél hosszabb ideig tartófenyegetést-kihívást.

Papa: (mindeközben cigifüstöt ereget)

Csecsemő pénz kellett volna?- Ez a hajó elsüllyedt! Ez nem az a kávéház.

Kis Kuszi: (megtörve a pillanatnyi csendet, szót ragadott)

Máma mindenképp le kell velem játszad, mert én mindenféleképpen le fogom veled játszani, és ha nem állsz, ki magadért ringet húzunk. Fairbe lenyomjuk. Nincs rendőrség. Nem állsz ki magadért egy utolsó büdös csicska vagy. Egy kúrva vagy. Egy az egybe te meg én vagy a Dagó (Indulatos, ököl befeszülve, boksz mozdulattal ad nyomatékot a mondandójának.

Papa:

Szia, Tesó (viccelődve integet a kamerába)

Kis Kuszi:

Három másodperc alatt leütlek. Máma lekell, velem nyomjad. Ringbe, sportszerűen, rendőrök nincsenek. Velem vagy a Dagóval, ha nem állsz ki magadért csicska vagy!

Papa:

Rossz helyen kopogtatsz, testvér nézz a kamerába ez nem az a kávéház. Én csak igazságosan, testvér gyere nem az a kávéház. A seggeden szívom el a kokaint, há mit képzelsz magadról?

Kis Kuszi:

A Dagóval vagy velem meg nyomhatod a Jónival is, ha akarod. Hangzik a felajánlás, amit a csoporttagok fejbólintással nyugtáztak.

Papa:

Hát, ezt testvér benézted, ugye? Kúrva 8 év. Sándorházán lenyomott a Nógrádi gyerek. Te, kék- zöldre vert, ugye? Minden jót. Integetett nyitott tenyérrel, kék egészségügyi maszkkal az álla alatt, napszemüvegben.

Kis Kuszi:

Pali, há hol a híres nagy Csecsemő? Csecsemő? Istenem!- Hangzik gúnyosan. Kámávtemera. Sportszerűen akarok verekedni. Ringet húzunk. Te verekedjél le velem. Itt csak te fogsz kikapni.  Te velem nem bírsz. 2-3 másodpercen belül padlóra küldelek. Vagy vele kell, lenyomjad, vagy a Dagóval. Benn volt a testvérem a börtönben a Papa. Szemtelenkedtél, meg pénz kellet volna, meg azt hittétek, hogy 8/10 évig ül. Jó, hát ez nem így van. Meg a Jónival is. Az Évát elvitted. A Jóni megújjaz te! Mit beszélsz? Szét fog az is ütni sportszerűen 3 ember közül. Szeretnénk máma, hogyha valakivel bokszolnál. Hívjál, vagy mondjad, válasszal egy helyet ahol akarod, és akkor oda megyünk. Én oda megyek a Dudussal, ott lehet 100 ember is.

Dudus:

Nekem a testvérem. Csecsemő, te is a testvérem vagy. Én odaállok bíráskodni. Minden sportszerűen fog lezajlani. Ennyi.

Dagó:

Ha őt vállalja, akkor a Jóni fogja vezetni, hogyha oldalról szervezkedés van, akkor ti is belenyúltok. (Adj az utasítást a csapatnak Dagó.)

Kis Kuszi:

Ha többen akartok, hogyha csoportosulás lesz, akkor meg itt vannak a gyerekek, megyünk mindannyian. Én egyedül is felállok száz embernek, de ha olyan van, vagy csoportosulni akartok, akkor itt vannak a gyerekek, meg itt van a testvérem is, Papa. Meg itt van, aki megvert húsz éve, most megint próbálod. Hát velük voltam tizenöt éve.

 

Csoporttag szólal fel:

Hát kinek ártottam fel én is, vagy te. Hangzik a kérdés.

Papa:

Ne akkor nyúlj bele testvér, amikor kinn vagyok.

„Pár nap elteltével, egy új információ került napfényre. Elfogató parancs alapján, körözés alatt áll a Kis Kuszi azaz, Kolompár József (született: 2000.01.31.) bűncselekmény megnevezése, ami a körözésre jogalapot nyújt: testisértés. Elrendelés ideje: 2021.06.04. Körözést elrendelő szerv: Nagykanizsai Járásbíróság”

Viszont válasz

L. A. Smith fia:

(Június 4. Élő adás, piros felső, eleinte higgadt.)

Na, sziasztok! Várlak benneteket, hogy feljöjjetek. Várok pár embert. Szóval, gyerekek köszönjük a kihívást. Dagó meg a Józsika. Örömmel elfogadom a kihívást. Bemehetünk a ringbe. Sportszerűen lebokszolhatjuk. Ahogy állítottátok. A mai nap az történt, a Dagó, a Papa, a Józsika és még stb. kihívtak engem bokszolni, meg apámat. Szóval, még egyszer kihangsúlyozom, köszönjük a kihívást. Elfogadom. Dagó te veled elsősorban, meg Józsika, semmi probléma. Haza fogok jönni, gyerekek és kaptok felkészülési időt, amennyit szeretnétek. Igazából lehet bemenni a ringbe. Dagókám, mondtad igazából, hogy nem kell emberezni, meg rendőrőzni, meg szerszámozni, meg stb. Jó, okés. Nincs ezzel probléma, nem kell itt emberezni, mert én is tudok embereket hívni. Ezer embert meg mit tudom én. Meg gecimet érdekel igazából, azt ennyi. Bemegyünk a ringbe, föl foglak majd hívni titeket, Dagó meg Józsika, hogy hány menetes boksz meccset szeretnétek, mert kihangsúlyoztátok, hogy rendes boksz meccset szeretnétek. Semmi probléma, Józsika meg Dagó bemegyünk a ringbe, azt meg tudjátok mutatni nekem, hogy milyen kemény gyerekek vagytok, azt igazából ennyi. Ha ti ezt választottátok, hogy a ringbe kiálltok énvelem, meg stb. ilyesmi, akkor most meglehet mutatni milyen kemény meg fasza csávók vagyunk. Nem kell ide emberezés. Nem kellenek szerszámok. Meg én is össze tudok rakni embereket. Nem kell ebből rendőrségi baj, úgyhogy bemegyünk a ringbe, meg tudod mutatni te is Dagó meg te is Józsika, meg bármelyik. Amelyik úgy gondolja, bejön a ringbe én velem, és aztán ennyi. Gyerekek, légyszíves, köszönöm szépen, hogy megosszátok, megjelentetek. Minden kedves nézőt üdvözlök. Légyszíves az élő videót osszátok, hogy minél több emberhez eljusson. Dagó, várom a hívásod. Hívni foglak a nap folyamán, hogy mikor, hol, hány menetes boksz meccset szeretnétek igazából, és lehet menni a ringbe, meg tudjátok mutatni, hogy, nem kell szerszám, ahogy mondtad, akkor most pontot teszünk az i- re (Itt már kicsit hangosabb már).

Azt akkor meg tudjátok mutatni, milyen ütőképes csávók vagytok. (Összeszedetten, higgadtan, koncentráltan beszél).

Emberek szerszám nélkül. Azt ennyi. Minden sportszerűen, ahogy mondtátok. Bíró is lesz hívva, meg stb. Ennyi, és jó. Várom a jelentkezéseteket, hogy mikor, hol szeretnétek, hány menetes boksz meccset szeretnétek, jó? Hát igazából ennyi, köszönöm szépen mindenkinek a megtekintést.

Osszátok a Dagó felé, mert letiltott! Dagó ne emberezzél, ne féljél, ne bújj az emberek háta mögé. Gyere, mutasd, mit tudsz 1v1-be velem, ha ember vagy. Ha meg emberezel, akkor asszony maradsz a városba.

Viszont válasz a kihívóktól:

Fenyegető csapatordítás a kamerába a Facebookon.

Csőrizene: Dirzal Sanyi kihívja a Papáékat

Összecsapás:

Amit a hétköznapi olvasó tud a hírekből az, hogy 2021.06.20. Pécsen a Király utcában vasárnap este nyolc óra után a Széchenyi téri bárban rendbontás miatt féltucatnyi rendőrautó vonult ki.  Összetört üvegek és vendéglátóipari tárgyak. Két férfi szóváltás után ütni kezdte egymást az egyik asztalnál. Széket dobáltak egymás felé. Az egyik elmenekült, de nem sokáig jutott messzire, mert a közelben elfogták, a másik férfi pedig kórházba került, hiszen komoly sérüléseket szenvedett…

Amit a hálózaton belülről tudni lehet. Csecsemő unokatestvére Dóczi Zsolti párnappal később a kihívás után verte meg a Papát.

Ökölre ment vele, mert a testvérének a börtönbe eltörték az orrát, és a Csecsemővel is kikezdtek a boksz meccs kihívással. A Rendőrség a teraszon lévő garázdaság miatt elkapta és testi sertés vádjával letartóztatta.  

Egy újabb válasz a kihívott családjától megtekinthető a teraszon zajló verekedés és kabaréba illő jelenetként hallható a tik-tok dal. Markoselestina videójában. Mások által énekelt dalszöveggel: „Hogy túlórázzanak rajtad, a belgyógyászaton holnap, simuljon ki majd az ékágé. Nem eszel többé már farhátat, pedig azt úgy imádtad. Csukott szemmel etted”…

Egyes információk szerint Papa a „serege” támogatására kb. 3-4 milliót fizetett ki az első bejelentkezéskor.

Péntek délután hatóra tizenkilenc perckor L.A. Smith élővideója alatt futó durva, obszcén, börtön nyelvezetben adott válaszokból érdekes információkról kaptunk tudomást a börtön falain belül zajló hierarchiáról:

„Dagó, Sándoron rossz köcsög volt, felső ágyas, wc felelős, rossz kúrva inkább azt nem kéne, neki el felejtse honnan jött meg azt, hogy ki hogy segítette.” ( Filip Kovács)

„Elfelejtették egyes emberek kik voltak. Állt a buszmegállóban, várta a buszt. A gyalogos maffiák. Most meg az övék város. Gondolják ők. Vicc. Bohóc banda.” (Kovács Bianka)

„Dagó, a senkiházi köcsög volt a Sándor házán felső ágyas csicska. Papa Lala Joker seggbe kúrt anyám szeme előtt. Szégyelld magad, legalább vállalnád föl, hogy te is buzi vagy.” ( Filip Kovács)

Rögzítette és szerkesztette: Annamanna Orsós

Mánfa, 2021. Október.20.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése